Som Donants Col•laboradors del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona

El gran centre oncològic de referència, pioner i més gran d’Europa i un dels més importants del món en el tractament i investigació del càncer infantil comença a ser una realitat i abans de l’estiu s’iniciaran les obres de la primera fase per la construcció del SJD Pediatric Cancer Center Barcelona.

La Fundació Família Vila-Saborit hem volgut estar present en aquest important projecte com a donant  col·laborador, juntament amb altres fundacions, organitzacions, empreses i milers d’aportacions particulars, molt d’elles fruit de campanyes de solidaritat.

Aquest nou centre, té un pressupost de 30 mm. €, 4 plantes, 8.400 m² de superfície, amb una capacitat per atendre 400 nous casos de nens i nenes a l’any diagnosticats amb càncer de desenvolupament i que abans de l’estiu iniciarà les obres per fer realitat el somni d’un projecte començat el febrer del 2017. Fet entre tots i al servei de tots i que suposarà un abans i un després pels nens i nenes afectats i per a les seves famílies. Un hospital accessible i obert al món, que pugui acollir a pacients independentment del seu país d’origen i que no discrimini per motius econòmics.

La iniciativa incorpora els darrers avenços en la lluita contra la leucèmia, combatre el neuroblastoma, el Sarcoma D’Ewing, la osteosarcoma, frenar el Glioma difús del tronc cerebral  o qualsevol malaltia de càncer infantil. Ajudarà a curar més casos que ara no tenen solució, a minimitzar les seqüeles dels nens que superen aquesta malaltia i a seguir avançant cap al somni que tots compartim: que algun dia tots els nens, nenes i adolescents amb càncer el puguin vèncer.

A Sant Joan de Déu han sigut sempre pioners i volem des de la Fundació Família Vila-Saborit que ho continuïn sent. Gràcies per l’excel·lent tasca que feu!

 

Fundació Família Vila-Saborit

Gurb, 15 de juny de 2018

Comença a escriure i premeu Intro per buscar