PREMIS TRAJECTÒRIA PROFESIONAL

Hospital Universitari Sagrat Cor

La Fundació Família Vila-Saborit amb col·laboració de l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona convoquen cada any els “Premis a la Trajectòria Professioanal a l’Hospital Universitari Sagrat Cor”

Durant l’any 2017, la Fundació Família Vila-Saborit va considerar premiar l’excel·lent tasca mèdica que realitza l’Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona.

Ha estat a primers del 2018 quan s’ha formalitzat el conveni de col·laboració amb l’hospital pel qual la Fundació atorgarà anualment dos premis a la trajectòria dels professionals mèdics i d’infermeria. L’acord estipula una durada pels pròxims 10 anys.

L’Hospital Universitari Sagrat Cor és l’hospital de titularitat privada més gran de Barcelona, amb una capacitat de 350 llits i tecnologia mèdica i serveis hotelers de primer nivell. L’Hospital ofereix totes les especialitats medico-quirúrgiques i actualment té una plantilla de treballadors formada per prop de 1.100 persones.

Per la qualitat del seu equip mèdic, el centre està acreditat com a hospital docent per la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona i per a la preparació de metges especialistes (MIR) pel Ministeri de Sanitat i Consum. També té acords amb altres universitats catalanes i estrangeres, amb formació de pregrau i postgrau.

Hospital Universitari Sagrat Cor pertany al Grup Quirónsalud que és la companyia líder a Espanya en prestació de serveis sanitaris, fruit de la integració entre IDCsalud i Quirón, amb més de 60 anys d’experiència en la cura de la salut i benestar de les persones.

També realitza una important tasca a través de concerts amb el CatSalut (Servei Català de la Salut) orientada sobretot a la reducció de les llistes d’espera quirúrgiques, i forma part de la Xarxa Hospitalària d’Utilització Pública (XHUP).

RELACIÓ DE GUARDONADES 2018

I Premi Trajectòria Professional de medicina: MARGARITA CENTELLES

I Premi Trajectòria Professional d’infermeria: MERCÈ SABOYA

ALTRES PREMIS

psicologia-premis
PSICOLOGIA GENERAL SANITÀRIA
infermeria
RECERCA EN INFERMERIA
trastorn-bipolar
RECERCA INVESTIGACIÓ TRASTORNS BIPOLARS
Contacti amb nosaltres

Refrescar Captcha captcha txt

Comença a escriure i premeu Intro per buscar