PREMIS INVESTIGACIÓ

Psicologia General Sanitària

La Fundació Família Vila-Saborit amb col·laboració de la Universitat Abat Oliba convoquen cada any els “Premis Vila-Saborit als millors TFM de Psicologia General Sanitària”

A CAUSA DE LA PANDÈMIA COVID-19 I A LA DIFICULTAT PER ASSEGURAR QUE TOTES LES UNIVERSITATS QUE CADA ANY PARTICIPEN EN ELS PREMIS, COMPLEIXIN AMB NORMALITAT EL CALENDARI ACADÈMIC, LA UNIVERSITAT ABAT OLIBA JUNTAMENT AMB LA FUNDACIÓ VILA SABORIT HAN DECIDIT NO OBRIR CONVOCATÒRIA I FER-LA EXTENSIVA, L’ANY VINENT, ALS ALUMNES QUE HAGUESSIN VOLGUT PARTICIPAR-HI ENGUANY.

ESPEREM AVIAT LA NORMALITZACIÓ DE LA SITUACIÓ.

BARCELONA, 15 D’ABRIL DE 2020

 

Els premis tenen com a objectiu guardonar els millors TFM (Treball Final de Màster) Universitari presentats i realitzats en qualsevol de les Universitats de Catalunya i neixen amb la voluntat d’estimular l’excel·lència de la producció científica en el camp de la psicologia de la salut, així com prestar una via de divulgació de treballs i contribucions significatives en aquest àmbit.

Anualment es publicarà les bases de presentació de candidatures això com el detall dels premis a guardonar.

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2019

  • 1er premi. Helena Vall: “Xarxes socials i alteracions psicològiques: “Relació entre l’us de xarxes socials i variables psicològiques i d’imatge corporal en una mostra comunitària.”. (Universitat de Barcelona)
  • 2on premi. Patricia Urieta: “Influència del factor d’universalitat en el procés de cohesió d’una teràpia grupal en pacients afectats de depressió.” (Universitat Ramon Llull)
  • 3er premi. Alejandra Vázquez: “Detecció de violència de gènere i psicopatologia en els serveis sanitaris d’atenció primària.” (Universitat Abat Oliba)

Jurat 2019

Dr. Luis Botella – FPCEE, Universitat Ramon Llull

Dra. Alba Pérez – Universitat Oberta Catalunya

Dra. Vanesa Berlanga – Universitat Abat Oliba

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2018

  • 1er premi. Ricardo Pérez Martín: Adaptación y validación del cuestionario de ambivalencia en psicoterapia en población clínica española. (Universitat de Barcelona)
  • 2on premi. Anna Navarro Mateos: Validación de la “Escala Barcelona de Ortorexia” (BOS) en población comunitaria. (Universitat de Barcelona)
  • 3er premi. Núria Cros Vila: Sintomatologia clínica en la fibromialgia y su relación con el dolor, el afrontamiento y el apoyo social. (Universitat de Barcelona)

Jurat 2018

Dra. Carolina Palma Sevillano – Universitat Ramon Llull

Dra. Beatriz Caparrós Caparrós – Universitat de Girona

Dr. Jorge Moya Higueras – Universitat de Lleida

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2017

  • 1er premi. Laura Teixidó Albiol: Estudio psicopatológico y de funcionalidad en pacientes con fibromialgia y dolor crónico no oncológico. (Universitat Abat Oliba)
  • 2on premi. Arantxa Yagoda Arredondo Koriat: Esquizofrenia con y sin trastorno por consumo de sustancias: aspectos clínicos, rendimiento neuropsicológico y calidad de vida. (Universitat de Barcelona)
  • 3er premi. Meritxell Campreciós Orriols: Validation and norms of a basic family relations inventory in Italian general popultation: questionario di valutazione delle relazioni familiari di base. (Universitat Blanquerna)

Jurat 2017

Dr. Joan Guàrdia i Olmos – Universitat Barcelona

Dr. Luís Botella García del Cid – FPCEE Blanquerna. Universitat Ramon Llull

Dra. Montserrat Vall-llovera Llovet – Universitat Oberta de Catalunya

ALTRES PREMIS

infermeria
RECERCA EN INFERMERIA
trastorn-bipolar
RECERCA INVESTIGACIÓ TRASTORNS BIPOLARS
benchmarking-830898
PREMIS TRAJECTÒRIA PROF. HOSPITAL UNIVERSITARI SAGRAT COR
Contacti amb nosaltres

Refrescar Captcha captcha txt

Comença a escriure i premeu Intro per buscar