PREMIS INVESTIGACIÓ

Psicologia General Sanitària

La Fundació Família Vila-Saborit amb col·laboració de la Universitat Abat Oliba convoquen cada any els “Premis Vila-Saborit als millors TFM de Psicologia General Sanitària”

Els premis tenen com a objectiu guardonar els millors TFM (Treball Final de Màster) Universitari presentats i realitzats en qualsevol de les Universitats de Catalunya i neixen amb la voluntat d’estimular l’excel·lència de la producció científica en el camp de la psicologia de la salut, així com prestar una via de divulgació de treballs i contribucions significatives en aquest àmbit.

Anualment es publicarà les bases de presentació de candidatures això com el detall dels premis a guardonar.

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2018

  • 1er premi. Ricardo Pérez Martín: Adaptación y validación del cuestionario de ambivalencia en psicoterapia en población clínica española. (Universitat de Barcelona)
  • 2on premi. Anna Navarro Mateos: Validación de la “Escala Barcelona de Ortorexia” (BOS) en población comunitaria. (Universitat de Barcelona)
  • 3er premi. Núria Cros Vila: Sintomatologia clínica en la fibromialgia y su relación con el dolor, el afrontamiento y el apoyo social. (Universitat de Barcelona)

Jurat 2018

Dra. Carolina Palma Sevillano – Universitat Ramon Llull

Dra. Beatriz Caparrós Caparrós – Universitat de Girona

Dr. Jorge Moya Higueras – Universitat de Lleida

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2017

  • 1er premi. Laura Teixidó Albiol: Estudio psicopatológico y de funcionalidad en pacientes con fibromialgia y dolor crónico no oncológico. (Universitat Abat Oliba)
  • 2on premi. Arantxa Yagoda Arredondo Koriat: Esquizofrenia con y sin trastorno por consumo de sustancias: aspectos clínicos, rendimiento neuropsicológico y calidad de vida. (Universitat de Barcelona)
  • 3er premi. Meritxell Campreciós Orriols: Validation and norms of a basic family relations inventory in Italian general popultation: questionario di valutazione delle relazioni familiari di base. (Universitat Blanquerna)

ALTRES PREMIS

infermeria
RECERCA EN INFERMERIA
trastorn-bipolar
RECERCA INVESTIGACIÓ TRASTORNS BIPOLARS
benchmarking-830898
PREMIS TRAJECTÒRIA PROF. HOSPITAL UNIVERSITARI SAGRAT COR
Contacti amb nosaltres

Refrescar Captcha captcha txt

Comença a escriure i premeu Intro per buscar