PREMIS INVESTIGACIÓ

Psicologia General Sanitària

La Fundació Família Vila-Saborit amb col·laboració de la Universitat Abat Oliba convoquen cada any els “Premis Vila-Saborit als millors TFM de Psicologia General Sanitària”

Els premis tenen com a objectiu guardonar els millors TFM (Treball Final de Màster) Universitari presentats i realitzats en qualsevol de les Universitats de Catalunya i neixen amb la voluntat d’estimular l’excel·lència de la producció científica en el camp de la psicologia de la salut, així com prestar una via de divulgació de treballs i contribucions significatives en aquest àmbit.

Anualment es publicarà les bases de presentació de candidatures això com el detall dels premis a guardonar.

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2021

 • 1er premi. Sofía Pérez Pérez: “¿Existen diferentes tipos de ortorexia nerviosa?” (Universitat Barcelona)
 • 2n premi. Irene Matés Anton: “Efectivitat d’una intervenció breu a l’àmbit hospitalari per a pacients amb consum de risc o dependència alcohòlica” (Universitat Barcelona)
 • 3r premi. Sílvia Díaz Cañas: “El impacto del confinamiento en el dolor neuropático crónico de lesionados medulares durante la pandemia del COVID-19” (Universitat Ramon Llull)

Jurat 2021

Dra. Carmina Saldaña – Universitat Barcelona

Dra. Anna Casellas – Universitat Vic

Dra. Meritxell Campreciós – Universitat Ramon Llull

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2019

 • 1er premi. Helena Vall: “Xarxes socials i alteracions psicològiques: “Relació entre l’us de xarxes socials i variables psicològiques i d’imatge corporal en una mostra comunitària.”. (Universitat de Barcelona)
 • 2on premi. Patricia Urieta: “Influència del factor d’universalitat en el procés de cohesió d’una teràpia grupal en pacients afectats de depressió.” (Universitat Ramon Llull)
 • 3er premi. Alejandra Vázquez: “Detecció de violència de gènere i psicopatologia en els serveis sanitaris d’atenció primària.” (Universitat Abat Oliba)

Jurat 2019

Dr. Luis Botella – FPCEE, Universitat Ramon Llull

Dra. Alba Pérez – Universitat Oberta Catalunya

Dra. Vanesa Berlanga – Universitat Abat Oliba

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2018

 • 1er premi. Ricardo Pérez Martín: Adaptación y validación del cuestionario de ambivalencia en psicoterapia en población clínica española. (Universitat de Barcelona)
 • 2on premi. Anna Navarro Mateos: Validación de la “Escala Barcelona de Ortorexia” (BOS) en población comunitaria. (Universitat de Barcelona)
 • 3er premi. Núria Cros Vila: Sintomatologia clínica en la fibromialgia y su relación con el dolor, el afrontamiento y el apoyo social. (Universitat de Barcelona)

Jurat 2018

Dra. Carolina Palma Sevillano – Universitat Ramon Llull

Dra. Beatriz Caparrós Caparrós – Universitat de Girona

Dr. Jorge Moya Higueras – Universitat de Lleida

GALERIA D’IMATGES

RELACIÓ DE GUARDONATS 2017

 • 1er premi. Laura Teixidó Albiol: Estudio psicopatológico y de funcionalidad en pacientes con fibromialgia y dolor crónico no oncológico. (Universitat Abat Oliba)
 • 2on premi. Arantxa Yagoda Arredondo Koriat: Esquizofrenia con y sin trastorno por consumo de sustancias: aspectos clínicos, rendimiento neuropsicológico y calidad de vida. (Universitat de Barcelona)
 • 3er premi. Meritxell Campreciós Orriols: Validation and norms of a basic family relations inventory in Italian general popultation: questionario di valutazione delle relazioni familiari di base. (Universitat Blanquerna)

Jurat 2017

Dr. Joan Guàrdia i Olmos – Universitat Barcelona

Dr. Luís Botella García del Cid – FPCEE Blanquerna. Universitat Ramon Llull

Dra. Montserrat Vall-llovera Llovet – Universitat Oberta de Catalunya

ALTRES PREMIS

infermeria
RECERCA EN INFERMERIA
trastorn-bipolar
RECERCA INVESTIGACIÓ TRASTORNS BIPOLARS
benchmarking-830898
PREMIS TRAJECTÒRIA PROF. HOSPITAL UNIVERSITARI SAGRAT COR
Contacti amb nosaltres

Refrescar Captcha captcha txt

Comença a escriure i premeu Intro per buscar