QUI SOM?

La Fundació Família Vila-Saborit, és una organització sense ànim de lucre, creada l’any 2014 per Delfí Vilà i Llorens, amb l’objectiu principal de promoure la recerca de les malalties mentals, premiant els treballs de joves graduats universitaris i professionals sanitaris en diferents disciplines.

La nostra existència està fonamentada en el suport i la promoció de qualsevol activitat mèdica, investigadora, educativa, social i assistencial relacionada amb els trastorns mentals. La finalitat és aprofundir en el coneixement d’aquest tipus de malalties, millorar les condicions mèdiques, sanitàries i socials de les persones afectades per aquestes patologies i difondre socialment els progressos en aquest camp. És la nostra voluntat donar especialment suport a la recerca i estudi del Trastorn Bipolar.

Per impulsar i promoure la recerca de les malalties mentals, la Fundació Família Vila-Saborit organitza uns premis, podent presentar-se a aquests, treballs que hagin estat publicats i comunicacions o pòsters de congressos. Aquests guardons són ajudes econòmiques específiques i premien els nous treballs de recerca en l’àmbit de la salut mental, reconeixent sempre la capacitat científica, potenciant les trajectòries científiques professionals d’excel·lència i recolzant i difonent la recerca de les diferents disciplines mèdiques.

Els premis en l’actualitat, es centren en els estudis de psicologia clínica i infermeria. Estem en contacte amb el Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), El Col·legi Oficial d’Infermeria de Catalunya i amb les Facultats de Psicologia i Infermeria de Catalunya.

Quí hi ha darrera de la fundació Vila Saborit

Delfí Vila Llorens – President
Elisenda Vila Saborit – Secretària
Berta Saborit Corderroura – Vocal
Delfí Vila Saborit – Vocal
Juan Seguí Montesinos – Vocal

Contacti amb nosaltres

Refrescar Captcha captcha txt

Comença a escriure i premeu Intro per buscar