Som nou Patrocinador de l’Aliança per a la Vacunació Infantil

Des del passat 10 d’Abril, som patrocinadors de l’Aliança per a la Vacunació Infantil, una iniciativa de Gavi, the Vaccine Alliance i “la Caixa”, amb la col•laboració de ISGlobal per la lluita contra la mortalitat infantil en els països més pobres del món.

Gavi, the Vaccine Alliance, va néixer l’any 2000 com un partenariat publicoprivat amb una missió molt clara: salvar la vida dels nens i protegir la salut de la població augmentant l’ús equitatiu de les vacunes als països més desafavorits. Durant aquest temps ha aconseguit un repte històric: vacunar 700 milions d’infants, de manera que s’ha aconseguit evitar 10 milions de morts prematures.

L’Institut de Salut Global, ISGlobal, és soci científic i acadèmic de l’Aliança. ISGlobal és una innovadora aliança entre institucions acadèmiques, governamentals i filantròpiques, promoguda per ”la Caixa”, i entre 2016 i 2018 ha estat membre del Consell Executiu de Gavi.

Més de cinc milions de nens menors de cinc anys han pogut ser vacunats, i això ha fet possible que avui puguem parlar de la generació Decennials. ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates han multiplicat per quatre cada donació, de manera que s’ha aconseguit incrementar
els esforços contra la mortalitat dels més petits.

Cada minut moren tres nens a causa de malalties que es podrien haver evitat amb vacunes disponibles. Per aquest motiu, contribuirem a distribuir la vacuna pneumocòccica a Moçambic. Aquesta vacuna protegeix la població infantil contra la pneumònia, principal causa de mortalitat infantil global.

Fundació Família Vila Saborit
Gurb, 17 de maig de 2019

Comença a escriure i premeu Intro per buscar