Premi 2018 Fundació Família Vila-Saborit a la millor publicació de psiquiatria.

El passat divendres, dins de la cloenda de les jornades de psiquiatria organitzades per la Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental, es va entregar a l’Hotel Calipolis de Sitges, el Premi 2018 Fundació Família Vila-Saborit a la millor publicació de psiquiatria del 2017.

La guardonada d’aquest any ha estat la Dra. Marta Martín Subero amb la publicació “Depression as measured by phq-9 vs clinical diagnosis as an independent predictor of long-term mortality in a prosp cohort of medical inpatients”

La Societat Catalana de Psiquiatria i Salut Mental és un òrgan representatiu dels professionals del camp específic de la psiquiatria, i en sentit més ampli de totes aquelles persones que treballen en l’àmbit de la salut mental a Catalunya. Té com a missió el foment de l’excel·lència en l’assistència, la docència i la recerca en salut mental, amb la voluntat de ser un referent, estímul i vehicle de contacte entre professionals.

Fruit del conveni amb la Societat, la Fundació Família Vila-Saborit atorga des de l’any 2017, els Premis Fundació Família Vila-Saborit a la millor publicació que serveixen per recolzar la feina d’investigació dins de l’àmbit de la salut mental i que fomenten la difusió entre els professionals, organitzacions, empreses, entitats i societat en general, els avanços científics per la cura de les malalties mentals.

Gurb, 6 de juny de 2018

Comença a escriure i premeu Intro per buscar